El Pacte Territorial Costera-Canal arranca amb el fòrum participatiu

La signatura del Pacte Territorial per l’Ocupació Costera-Canal, en el qual participen els municipis que conformen la Mancomunitat Costera Canal, així com els Agents socials del territori, Sindicat Unió General de Treballadors (UGT), Sindicat Comissions Obreres (CCOO) i associacions empresarials principals del territori com són XACEX i ADEXA, fica en marxa un FÒRUM PARTICIPATIU com a complement a les entrevistes personals que s’estan duent a terme en la part del Diagnòstic Territorial.

L’Acord Territorial per l’Ocupació, és un instrument fonamental per a iniciar programes, projectes i accions, per això es més que la suma d’entitats, potenciant les iniciatives impulsades pels ajuntaments, així com agrupacions socials i empresarials. Amb tot això, l’Acord Territorial per l’Ocupació, centra el seu eix en el foment d’ocupació a totes les persones, posant l’accent principalment en les dones i col·lectius amb especial dificultat per a la seva inserció en el mercats laboral.

Per poder aconseguir aquest objectiu, l’Acord Territorial està començant a desenvolupar un FÒRUM PARTICIPATIU, amb la finalitat d’obtenir una resposta conjunta i coordinada que incluixca als interlocutors socials més representatius del territori, amb el propòsit de contribuir al foment i creació d’ocupació articulant els mecanismes necessaris per a la consecució dels mateixos.

Segons el president del Pacte Territorial Costera-Canal i president del Consell Roberto Granero “El Fòrum Participatiu pretén aunar tots els esforços per conèixer de primera mà quines són les necessitats i prioritats del nostre territori, amb la finalitat d’obtenir eines que afavoreixin la inserció al mercat laboral. Per això us convidem a participar en aquesta activitat en la qual trobareu tota la informació a la nostra web www.pactecosteracanal.com “

No hay comentarios

Dejar respuesta

3 × uno =