El Pacte d’Estat contra la violència de gènere atorga 1.600 € a l’Alcúdia de Crespins

La regidoria d’Igualtat podrà realitzar campanyes de sensibilització i reforçar els serveis municipals dedicats a aquest àmbit, entre altres

L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins està d’enhorabona ja que obtindrà un total de 1.608,44 euros per part del Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere. Amb aquesta quantia, la regidoria d’Igualtat del consistori municipal podrà realitzar diverses actuacions: campanyes de sensibilització i prevenció de qualsevol forma de violència contra les dones i elaborar materials per a oferir informació en matèria de violència contra la dona; reforçar els serveis municipals d’atenció i informació a víctimes de violència contra la dona; realitzar actuacions encaminades a la formació especialitzada continuada de professionals de l’àmbit local en matèria d’igualtat, entre altres.

La regidora d’Igualtat a l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins, Maite Juan, ha valorat molt positivament la recepció d’aquesta dotació econòmica “perquè ens permetrà poder realitzar més activitats que se sumaran a les que hem fem durant els últims anys”.

Per part seua, l’alcalde de l’Alcúdia de Crespins, Pepe Garrigós, que va acudir al costat de la responsable d’Igualtat a la reunió informativa celebrada el dimecres dia 9 a València, també ha volgut agrair, en primer lloc, l’ajuda que ve des del govern central i ha remarcat que “les dones víctimes de la violència de gènere podran tindre més protecció”. Així mateix, el primer edil ha assenyalat que l’ajuntament “ja compta amb un Pla d’Igualtat per a posar en marxa totes aquestes accions”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

17 + 17 =