Ovidi4 presenta el divendres 14 de maig “L’Ovidi se’n va a Xàtiva”

Entrades a la venta a granteatre.com

La formació poètico-musical Ovidi4, on Mireia Vives, Borja Penalba, David Caño i David Fernàndez reivindiquen novament la figura del cantautor alcoià Ovidi Montllor i Mengual, arriba a Xàtiva. Ho fan per presentar el seu nou treball recentment estrenat, el llibre disc ‘L’Ovidi se’n va a la Beckett’, en un format de luxe amb col·laboracions sorpresa en un espectacle que han volgut anomenar “L’Ovidi se’n va a Xàtiva”. A més, el concert és la inauguració de l’exposició col·lectiva “Vint-i-cinc vacances Ovidi Montllor” dirigida per l’artista Antoni Miró, també a Sant Domènec.

El nou disc dels ovidi recull el directe enregistrat a la mítica sala Beckett de Barcelona la primavera del 2019, en la cloenda de la gira “Cuidem-nos”, i més, inclou tres versions inèdites enregistrades amb el guitarrista Toti Soler. El treball va sortir a la venta just el passat 16 d’abril.

‘L’Ovidi se’n va a la Beckett’, però, és també un llibre de 164 pàgines amb introducció de Jana Montllor, pròleg de Marina Garcés, epíleg de Jordi Cuixart i una acuradíssima antologia de fins a 24 textos i articles especialment seleccionats. L’escrit fa un retrat coral del músic a través de textos d’artistes i pensadors que l’han admirat i estimat.

Abans d’eixir a la venda, dos tastets han permès assaborir alguns detalls d’aquest nou treball dels Ovidi 4. Han estat els avançaments dels single + clip de La fera ferotge al Suprem i un Sofà a la platja d’en Goixa.

No hay comentarios

Dejar respuesta

13 + veinte =