Ontinyent ultima un multitudinari homenatge a Orlando Ortega al Palau de La Vila

L’Ajuntament d’Ontinyent està ultimant els preparatius per al multitudinari homenatge que la ciutat retrà aquest divendres a 16 de setembre a l’atleta Orlando Ortega, medalla de plata als jocs olímpics de Río de Janeiro i virtual guanyador de la Diamond League en la prova de 110 metres tanques.

El lloc triat serà l’emblemàtic Palau de La Vila, on Ortega signarà autògrafs a partir de les 19:30 hores. A tal efecte, la regidoria d’Esports ha repartit milers de postals amb la imatge de l’esportista en els centres escolars per tal que els xiquets i xiquetes puguen acostar-se a aconseguir un record de la gesta de l’atleta.

Posteriorment, a les 20:30 hores, Ortega signarà en el llibre d’honor de la ciutat i serà objecte d’un acte institucional presidit per l’alcalde, Jorge Rodríguez, i obert al públic, on estaran presents tots els membres de la corporació, així com representants del Consell Esportiu Municipal i diferents associacions i entitats ciutadanes.

El regidor d’esports, Óscar Borrell, manifestava que “des del primer moment que es va empadronar a Ontinyent Orlando Ortega es va mostrar orgullós de portar el nom de la nostra ciutat i el del Club Atletisme Vall d’Albaida per tot el món. En els Jocs Olímpics i en la Diamond League no sols ho ha fet sinó que a més ho ha posat el més alt possible. És moment ara que la ciutat li mostre com d’estem d’orgullosos d’ell, del que ha fet, i sobretot d’una capacitat de treball i sacrifici que és tot un exemple per als i les nostres joves”, destacava.

No hay comentarios

Dejar respuesta

13 − 12 =