410 alumnes es matriculen a les escoles esportives municipals de l’Olleria

Les Escoles Esportives Municipals de l’Olleria han començat enguany amb 410 alumnes matriculats en les diferents modalitats esportives que s’oferten.

Els primers en començar van ser els de futbol, l’últim dia d’agost, i els últims els de Taekwondo que ho han fet aquesta setmana. El grup més nombrós, és com ve sent habitual en els últims anys, el futbol amb 150 alumnes, a més enguany, i com a novetat s’han creat dos equips nous el de querubins i el de prebenjamins. En total son 9 equips, 6 de futbol 8 (Querubins, Prebenjamins, Benjamí: A i B, i Aleví: A i B) i 3 de futbol ( infantil, cadet i juvenil).

“Estem molt satisfets per incrementar en més d’un 14% el nombre d’alumnes en les Escoles Esportives municipals respecte a l’any passat, el que significa que les coses s’estan fent bé. Tot i això, i per intentar millorar la comunicació entre coordinadors, entrenadors i pares, enguany hem fet diferents reunions, abans de començar, amb els entrenadors dels diferents esports per recavar tots els seus suggeriments, i que el funcionament de les escoles esportives siga millor encara”, afirma David Millán, regidor d’Esports.

Altre dels esports que s’oferta és el futbol sala on enguany s’han matriculat 80 alumnes que jugaran en 6 equips ( querubins, prebenjamins, benjamins, alevins, cadet i juvenil). El mateix nombre d’alumnes que en bàsquet, que en este cas juguen en 7 equips, un més que l’any passat: en babis, prebenjamins, benjamins, alevins, infantil, cadets i junior.

Taekwondo el practiquen 50 xiquets i xiquetes, en 3 grups d’iniciació i un de competició. Més o menys el mateix nombre d’alumnes s’han matriculat en tennis, destacant en este últim cas, l’increment de la matriculació dels alumnes més menuts.

No hay comentarios

Dejar respuesta