Ontinyent recapta més de 3.300 euros per a la lluita contra el càncer

La col·lecta anual a benefici de la lluita contra el càncer realitzada el passat diumenge a Ontinyent va servir per recaptar 3.321 euros per a la lluita contra esta malaltia, xifra que supera en un 14% els 2.923 euros replegats en 2015 i en més amplament els al voltant de 2.400 euros que es replegaven de mitjana als anys anteriors.

La col·lecta va estar coordinada per la regidora de Sanitat de l’Ajuntament, Matilde Francés, i la regidora de Ciutadania, Virtudes González, i a la mateixa van participar diverses associacions locals.

Totes dues regidores agraïen l’ajuda desinteressada de totes les associacions que s’han implicat a la col·lecta, així com a tots els veïns i veïnes “que han mostrat una volta més la seua generositat, que ens ha permès no sols superar els 3.000 euros de recaptació, sinó fer-ho molt amplament. Açò és una molt bona noticia sobre el grau de conscienciació dels ontinyentins i ontinyentines contra la malaltia”, manifestaven.

cancer-ontinyent-1


En Castellá;

La colecta anual a beneficio de la lucha contra el cáncer realizada el pasado domingo en Ontinyent sirvió para recaudar 3.321 euros para la lucha contra esta enfermedad, cifra que supera en un 14% los 2.923 euros replegados en 2015 y en más anchamente los alrededor de 2.400 euros que se replegaban de media a los años anteriores.

La colecta estuvo coordinada por la regidora de Sanidad del Ayuntamiento, Matilde Francés, y la regidora de Ciudadanía, Virtudes González, y a la misma participaron varias asociaciones locales.

Las dos regidoras agradecían la ayuda desinteresada de todas las asociaciones que se han implicado a la colecta, así como a todos los vecinos y vecinas “que han mostrado una vuelta más su generosidad, que nos ha permitido no sólo superar los 3.000 euros de recaudación, sino hacerlo muy anchamente. Esto es una muy buena noticía sobre el grado de concienciación de los ontinyentins y ontinyentines contra la enfermedad”, manifestaban.

No hay comentarios

Dejar respuesta