Ontinyent rebrà 70.000 euros de la Federació Espanyola de Futbol per ampliar els camps de la Purísima

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i el President de la Federació Valenciana de Futbol (FFCV), Vicent Muñoz, han signat hui el conveni pel qual la Federació Espanyola de Futbol aportarà 70.000 euros a través de la FFCV per a cofinançar les obres d’ampliació dels camps de futbol de la Purísima, al barri de Sant Rafel.

La signatura d’aquest conveni suposarà la creació d’un nou terreny de joc adjacent al que ja existeix i altres infrastructures esportives, amb un cost total que podria arribar als 140.000 euros, dels quals la diferencia serà asumida per l’Ajuntament. Amb aquesta signatura es dona compliment a l’anunci que ja va avançar l’alcalde en la presentació de la temporada 2016/2017 de l’Escola de Futbol Esport Base Ontinyent, quan el primer edil va fer publiques les negociacions amb la Federació i va incidir en què per al Govern d’Ontinyent “invertir en educació i esport mai es plantejarà com una despesa, sinó com una inversió de futur”. El text del conveni va ser aprovat per tots els grups en el plenari del passat 29 de desembre.

Cal destacar que els camps de futbol de la Purísima són utilitzats regularment pels més de 400 esportistes, principalment dels 24 equips l’Escola de Futbol Esport Base Ontinyent. A la signatura del conveni acudien també el Secretari General de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana, Salvador Gomar, i el regidor d’Esports d’Ontinyent, Óscar Borrell, qui destacava que “era una necessitat que ens reclamava l’escola de futbol, qui fa un gran treball a favor de l’esport de base, que és un dels objectius prioritaris de la política esportiva d’aquest govern”, assenyalava.

Des de la nova Junta de l’Escola de Futbol Esport Base Ontinyent, el seu President, Rafael Arcos, agraïa “el treball fet per l’Ajuntament per fer possible una inversió que amplia i millora les infrastructures esportives en la ciutat, i ens permet atendre les necessitats derivades del creixement de la nostra escola amb la inclusió dels nous equips femenins”, manifestava.

Ontinyent es converteix així en un dels pocs municipis valencians en signar un conveni d’aquestes característiques amb la Federació de Futbol. Una volta realitzat aquest pas, es procedirà a la redacció del projecte d’obra i a l’execució de la mateixa, estant previst que els terrenys puguen ser utilitzat a l’inici de la temporada 2017/2018.

No hay comentarios

Dejar respuesta