Ontinyent posa a la venda la gespa artificial retirada del Clariano

Els 7000 m2 de gespa artificial retirada de l’estadi El Clariano tindrà nova vida fora dels terrenys de joc. L’Ajuntament d’Ontinyent ha posat a la venda la gespa en 160 lots de 50m2 a un preu 121 euros iva inclòs cadascun, per tal d’obtenir un ingrés final que podria superar els 15.000 euros.

De fet, un centre esportiu privat local ha adquirit ja 50 d’estos lots, i ja hi ha noves peticions per adquirir una gespa que el regidor d’esports, Óscar Borrell, explicava que “no és apta ja per a ser usada en competicions oficials però sí aprofitada per a altres usos. Si be en principi l’anàvem a destinar als col·legis, hem vist que amb la que retirarem abans d’estiu dels camps del Poliesportiu i 5 o 6 lots del Clariano serà suficient, i a més evitem molèsties a l’alumnat perquè a col·locarem quan finalitze el curs escolar”, avançava.

El regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, que ha participat activament de les gestions per a la venda de la gespa, explicava que “des que va arribar Jorge Rodríguez a l’alcaldia en 2011, el Govern d’Ontinyent ha seguit sempre la màxima de reciclar, reduir i reutilitzar per optimitzar al màxim els recursos públics en benefici de la ciutadania. Vam pensar que esta gespa que hem retirat encara podia ser útil, i el ben cert és que suposa una bona oportunitat per adquirir aquest material a un preu molt competitiu, com demostra la primera adquisició que ens han fet d’estos lots, que supera els 6.000 euros”, assenyalava.

La gespa, que havia acabat la seua vida útil per la pràctica del futbol de competició, va estar retirada amb una màquina que extreia el sílice i el cautxú de la mateixa, per tal de poder reaprofitar-la amb altres usos. Des del consistori s’ha explicat que les peticions per adquirir els més de 100 lots restants seran ateses per odre d’arribada, podent posar-se en contacte per a més informació amb el departament de Serveis Municipals.

No hay comentarios

Dejar respuesta

diecinueve − seis =