Els 11 seleccionats del Pla d’Ocupació de Canals comencen a treballar

Els 11 beneficiaris del Pla d’Ocupació Local de Canals iniciaran hui els seu treball després d’haver demostrat l’experiència mínima d’un any segons el càrrec al qual s’ha optat: dos peons d’obra i dos generals, dos pintors i tres auxiliars administratius, tal i com constava a les bases.

Aquest pla està finançat al 100% amb fons municipals amb un pressupost total de 45.000 euros que sufragarà les nòmines d’aquests 11 veïns de Canals.

El regidor de Promoció Socioeconòmica, Ricardo Requena, impulsor del pla els ha “felicitat per haver sigut seleccionats entre les més de les 70 peticions presentades”. El regidor també ha donat compte detallat de les tasques a realitzar durant aquests tres mesos, incidint en “la eliminació de barreres arquitectòniques, la pintura dels passos de vianants i altres senyalitzacions, la millora dels serveis administratius als departaments d’urbanisme, gestió tributària i serveis socials o l’adequació de les naus nius”.

A més va concloure que “si tot funciona com esperem, la idea de l’equip de govern de cara a 2017 passaria per duplicar la partida destinada al pla amb la intenció de donar feina a més gent aturada de la població”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

trece + cinco =