Ontinyent mostra la seua potència comercial i gastronòmica en una Fira de Tendes, Tapes i Rock

L’alcalde d’Ontinyent i la regidora de Promoció Econòmica conviden a la ciutadania de les localitats veïnes a gaudir de més de 6.000 m2 d’expositors comercials, espais de restauració i un gran escenari musical a l’aire lliure

La potència comercial i gastronòmica d’Ontinyent ix al carrer este cap de setmana amb una Fira de Tendes, Tapes i Rock que aplega a la seua XI edició totalment consolidada com un potent pol d’atracció on gaudir de la ciutat en l’avantsala de l’estiu. La cita comercial s’obria oficialment amb una visita institucional per part de la corporació on l’alcalde, Jorge Rodríguez, i la regidora de Promoció Econòmica, Natàlia Enguix, coincidien en destacar el positiu impacte que han tingut estos anys les diverses activitats impulsades per fer d’Ontinyent també un referent en matèria de comerç.

Jorge Rodríguez agraïa «el suport de totes les persones que s’impliquen per tal que pugam traure endavant iniciatives com esta en benefici de la ciutat, tant pel que fa a les associacions i professionals participants, com les diverses regidories, el personal municipal, les forces i cossos de seguretat i també les veïnes i veïns d’estos carrers. Ontinyent és una ciutat plena de vida i activitat, i una volta més ho estem mostrant».

Natàlia Enguix destacava que «l’esforç conjunt fet estos anys per l’Ajuntament amb la implicació dels i les professionals i associacions com Comerç IN, SOC i AHVAL ha donat fruits, i podem dir que sense deixar de ser una ciutat de referència industrial a la Comunitat Valenciana, tenim un gran ventall d’oferta comercial i gastronòmica part de la qual mostrem en esta fira. Animem a totes i tots a acompanyar-nos estos dies i gaudir-ho».

La regidora ha valorat positivament la col·laboració públic-privada i la bona resposta dels establiments hostelers davant la implantació del sistema de subhasta pública per als seus espais, cosa que ha contribuït a que l’Ajuntament recupere un 30% del cost de l’edició d’enguany, dins l’objectiu d’arribar al 50% en properes edicions, el que permetrà augmentar la qualitat i eficiència de l’acció.

La XI edició de la Fira de Tendes, Tapes i Rock d’Ontinyent compta amb més de mig centenar d’expositors repartits en més de 6.000 m2 a l’aire lliure. Entre ells, en la part comercial, en l’Avinguda d’Albaida i el carrer José Iranzo, hi ha establiments de tota mena de sectors, com ara moda home i dona, complements; infantil, sabateries, òptiques, llenceria o joguets, entre d’altres, a més de la nova zona dedicada als llibres. Esta zona obri divendres de 18:00 a 22:30 hores; i dissabte i diumenge amb idèntic horari, de 10:30 a 14:00 i de 18:00 a 22:30.

En la vessant gastronòmica, a la safata del recinte firal adjacent al centre de salut de l’Avinguda d’Albaida, es compta amb l’oferta gastronòmica de fins a 9 empreses del sector, on s’ha duplicat l’espai d’ombra i s’han fet millores del subministrament d’aigua i el sistema de clavegueram. La zona està ambientada amb música en directe en un gran escenari per on passaran estos dies els grups «Star on years», «Músics de carrer», «Cistella de Mimbre», «Beerd Band» , «Pez Negro», «Spicy Cherries», «Germans Brothers», «Grupo Ñ», «Suite Rumba» i un DJ. La part zona gastronòmica obri divendres de 19:00 a 03:00 hores; dissabte de 12:00 a 14:30 i de 18:00 a 03:00, i diumenge 12:00 a 15:00 i de 18:00 a 21:00 hores.

No hay comentarios

Dejar respuesta