• Al mateix lot també s’inclou la renovació de la bomba de rebombeig al dipòsit de “Barranc de Pérez”
  • El cost total del projecte és de 99.629,85 euros, i és una obra inclosa en el Pla REACCIONA, de l’àrea de medi ambient de la Diputació de València.

Fontanars dels Alforins | 07/06/2024.- Amb l’objectiu de seguir executant diferents actuacions de condicionament del casc urbà, l’Ajuntament de Fontanars dels Alforins obre a licitació dues noves obres. La primera d’elles, per a renovar les canalitzacions de fibrociment de la xarxa d’aigua potable. I la segona i en este mateix lot, la renovació de la bomba de rebombeix al dipòsit de «Barranc de Pérez».
Els treballs consistixen en treure el fibrociment existent de la xarxa d’aigua potable a una part del carrer 5 d’agost i adjacents, a més de la part nord del nucli urbà. Complementàriament, també s’adquirirà una bomba de rebombeig d’aigua, vinculada al subministrament d’aigua potable de les finques de la zona est del terme municipal, amb l’objectiu de millorar també el servei que es presta en esta part del terme.
Esta actuació s’engloba dins dels treballs de millora i renovació de la xarxa d’aigua potable de la població, en el marc del Pla REACCIONA de la Diputació de València, corresponent al període de 2023. Comptarà amb una inversió de 99.629,85 euros (IVA inclòs) i suposarà una millora en este servei bàsic prestar al veïnat.
El procediment de contractació ja està en marxa a la plataforma de contractació de l’Estat, amb el consegüent inici del termini perquè les empreses presenten les ofertes oportunes fins al dia 13 de juny.

Èxit d’ofertes presentades en l’anterior licitació
Fa unes setmanes l’Ajuntament anunciava l’obertura de la licitació per renovar la xarxa de sanejament i pluvials. Una convocatòria que va rebre un total de 12 ofertes, una xifra molt considerable per al Consistori. De fet, ho valoren molt positivament, alhora que agraeixen «la predisposició de les empreses que no posen límits a la millora dels pobles més allunyats de les grans ciutats, com és el nostre, però no per això menys importants».

No hay comentarios

Dejar respuesta