Ontinyent licita el servei d’ajuda a domicili per 100.000 euros i un any

L’Ajuntament d’Ontinyent ha licitat el servei d’ajuda a domicili, per un termini d’un any, prorrogable a altre mes i amb un pressupost de 100.000 euros anuals. Es tracta d’un servei social municipal destinat a prestar atenció assistencial, així com a accions preventives, educatives i rehabilitadores a persones majors, famílies, menors, persones amb diversitat psíquica, física o sensorial i persones amb malaltia crònica.

La regidora de Política per a les Persones, Sayo Gandia, ha recordat que es tracta d’una oferta pública i oberta a totes les empreses que poden presentar les seues ofertes fins al 10 d’agost, “amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida i la autonomia personal dels usuaris. El d’Ontinyent és un Govern centrat en les persones, i som conscients de la importància de donar suport domiciliari a persones amb aquestes necessitats específiques d’atenció”, destacava.

El plec detalla que el servei es prestarà en horari de dilluns a divendres amb cobertura de 6 hores diàries: de 8 a 13:30 hores i de 16:30 a 21 hores, segons les necessitats dels casos. Els usuaris beneficiaris seran designats pels tècnics municipals amb la supervisió del coordinador del àrea de benestar social, els qui indicaren a l’empresa que s’adjudique el servei les persones a les quals han de prestar el servei, assignant la prestació.

A més, amb caràcter extraordinari, es podrà ampliar el servei, amb un preu per hora treballada en els domicilis dels beneficiàries de 16,5 euros, IVA inclòs, segons fixa el plec, uns preus que inclouen despeses de transport i el temps de desplaçament al domicili.

L’empresa del servei realitzarà tasques d’atenció personal de l’usuari, com a higiene personal, ajuda i suport en la mobilitat dins de casa, ajuda per a la ingestió d’aliments i medicaments o acompanyament en visites terapèutiques. També tasques d’atenció en la llar com a neteja de l’habitatge, llavat i planxat de roba, realització compres domestiques o preparació de dinars.

No hay comentarios

Dejar respuesta