El Circuit de Carreres Populars arriba a Bolbaite

Després de que Vallada acollira el passat dissabte la XVII Volta a Peu amb un nou itinerari de 10 kilòmetres i homologat, el Circuit Cajamar de Carreres Populars de la Costera – la Canal – Valle de Ayora – Cofrentes torna a la comarca de la Canal de Navarrés.

Aquest dissabte tindrà lloc la XXIV edició de la ‘Vuelta Popular a Bolbaite’, una prova molt consolidada que espera la celebració del seu XXV aniversari per al proper any.

L’eixida per als més menuts està prevista a les 19:00h i la cursa absoluta arrancarà a les 20:00h per tal de completar un recorregut de poc més de 8 kilòmetres que combina un circuit urbà i un tram pels camins del terme.

L’alcaldessa del municipi, Carolina Mas, ha explicat que “els més menuts que participen a la cursa rebran una camiseta mentre que els adults rebran com obsequi una tovalla que els vindrà molt bé per tal de combatre les altes temperaturas”. A més, es lliurarà fruita i beguda al finalitzar la cursa.

D’altra banda, Mas ha agraït que els veïns del poble es bolquen amb la celebració d’aquesta consolidada prova i animen als participants.

Finalment, ha volgut convidar als participants i a les seues famílies a gaudir del dia visitant els atractius del poble com el paratge del riu on, a més, poden aprofitar per tal de refrescar-se.

No hay comentarios

Dejar respuesta