Ontinyent licita el servei domiciliari de menjar per 148.000 euros anuals

El contracte inclou per primera volta el servei per als menors i permetrà dur aliments a casa a 160 persones

L’Ajuntament d’Ontinyent ha licitat el servei domiciliari de menjar per un termini de dos anys, prorrogable a altres dos mes, i amb un pressupost de 148.180 euros anuals, iva inclòs. La regidora de Política per a les Persones, Paula Soler, ha recordat que es tracta d’una oferta pública i oberta a totes les empreses que poden presentar les seues ofertes fins al 30 de juny, “amb l’objectiu de continuar atenent els diferents casos als que venim prestant servei, fins a 160 persones que ho necessiten per diferents circumstàncies, perquè una de les senyes d’indentitat d’aquest govern és la política social i estar al costat de les persones”, manifestava.

Entre les persones a les que se lliurarà els menús es troben persones majors de 65 anys que necessiten el servei acreditat mitjançant de l’informe social i de l’informe mèdic; persones majors de 18 ans i menors de 65, amb discapacitat, malalts mentals amb situació de dependència, que necessiten el servei i acreditat mitjançant de l’informe sociali de l’informe mèdic; i per primera volta s’inclou als menors i/o joves del servei programa de suport a la família i la infància en període estival des dels 3 anys i fins els 16 anys, derivats específicament des del departament de Serveis Socials. Aquest últim cas, que es cobreix amb una subvenció de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, es venia contractant de forma directa, passant ara a incloure’s en el nou contracte global de servei domiciliari de menjar.

El plec detalla que totes les persones beneficiàries hauran d’estar empadronades al municipi d’Ontinyent, i que el nombre màxim de persones ateses serà de 15 usuaris amb menú de dinar i sopar; 45 per al menú de dinar; i 100 per al de dinar i berenar per a menors, prestant-se aquest servei durant 43 dies els mesos de juliol i agost de cada any. Es farà lliurament diari dels menús de dilluns a divendres en els domicilis de les persones usuàries en horari de matí, i en cas de necessitat es prestarà servei dissabte, deixant en eixe dia el menú de diumenge. Els dies festius es deixarà també el menjar el dia anterior. Tots els menús inclouran primer plat, segon plat, pa i postres i un tercer plat per a sopar, en el cas del menú complet, ajustant-se al tipus de dieta que conste en l’expedient de cada persona. La distribució del dinar i berenar del programa de suport a la família i la infància en període inclourà primer plat, segon plat, pa i postres per al dinar, així com el berenar per a cada dia de la setmana.

No hay comentarios

Dejar respuesta