“Ontinyent Il·lusiona” dinamitza el carrer amb una animació musical nadalenca

La campanya continuarà el pròxim dissabte 23 amb la inauguració del VI Festival de Circ i Teatre al Carrer

Les tres línies d’autobusos gratuïts posats en marxa per l’Ajuntament d’Ontinyent recorreran 14 municipis de la Vall d’Albaida els dissabtes 23 i 30 de desembre

La campanya “Ontinyent Il·lusiona”, impulsada per l’Ajuntament d’Ontinyent, reprenia la seua activitat el passat cap de setmana amb una animació musical a diversos carrers de la ciutat amb l’objectiu de dinamitzar el carrer i animar a la gent que efectuava les seues compres de Nadal. Concretament, l’Agrupació Musical d’Ontinyent era l’encarregada d’omplir de música nadalenca els carrers del barri de Sant Rafel i els carrers de Martínez Valls, Daniel Gil, Parc Mestre i carrer Major.

“Ontinyent Il·lusiona” continuarà el pròxim dissabte dia 23 amb la inauguració del VI Festival de Circ i Teatre al Carrer. Al matí, a partir de les 11:00 hores, el parc de Benarrai serà l’escenari del “Petit Circ” de la companyia “El Pájaro Carpintero” on els xiquets i xiquetes gaudiran d’un espai d’experimentació i joc lliure. A més, també es comptarà amb un espectacle de clown amb Pasquale Bergamotto. A la vesprada, a les 19:30 hores, serà el torn del televisiu màgic Yunke que portarà al pàrking de Paduana l’arriscat show “Atzar o Destí”. Yunke proposarà al públic un joc d’atzar amb quatre grans caixes, en una de les quals s’introduirà el màgic. Els espectadors no descobriran en quina caixa es troba Yunke fins al final. Tant les activitats del matí al parc de Benarrai com l’actuació del màgic seran gratuïts.

Cal recordar que l’Ajuntament d’Ontinyent ha posat una sèrie d’autobusos gratuïts per anar a la ciutat en Nadal. Els autobusos, que ja van prestar servei aquest cap de setmana, recorreran els dies 23 i 30 de desembre 14 municipis de la Vall d’Albaida, amb 12 trajectes diaris d’una durada màxima de mitja hora per cadascun.

En concret, la ruta 1 passarà per Benigànim, Alfarrasí, l’Olleria i Aielo de Malferit; la ruta 2 per Castelló de Rugat, Montaverner, Palomar, Albaida i Benissoda; i la ruta 3 per La Pobla del Duc, Bèlgida, Atzeneta i Agullent. Els busos partiran des de Benigànim, Castelló de Rugat i La Pobla del Duc les 10:00, 11:30, 16:30 i 18:00, passant per la resta de pobles fins a arribar en un temps màxim de mitja hora fins a la parada situada enfront al Centre Comercial El Teler d’Ontinyent. Els trajectes de tornada tindran lloc des d’aquesta mateixa parada a les 13.30 i les 20:30 hores

No hay comentarios

Dejar respuesta