La Llosa de Ranes presenta la programació especial de Nadal

L’Ajuntament de Llosa de Ranes ha preparat per les dates nadalenques un programa d’activitats molt variades i per a tots els públics. Els actes començaren el passat diumenge amb el concert de nadal que tots els anys ofereix la banda de la Societat Musical de la Llosa de Ranes. L’esdeveniment va tindre lloc a les 18:00h de la vesprada en l’Auditori “Mestre Vicent Tortosa”. A més, com cada any, aquest concert va comptar amb una vessant solidària, ja que es recolliren aliments no peribles i productes infantils per als usuaris de benestar social del poble.

Una cita obligada és la visita al Betlem de l’Església Parroquial Nativitat de la Nostra Senyora, que ja es troba obert al públic, en horari de missa. Es podrà visitar fins al 2 de febrer, dia de la Candelària.

El dissabte 23, es realitzarà la IV Cantada de nadales al carrer. L’eixida serà a les 18:30 de la vesprada des de la porta de l’Església. Els punts de trobada seran als carrers Sant Cristòfol, Sant Vicent, Sant Gaietà, Sant Roc, Sant Blai, Santa Llúcia, Sant Antoni, La Creu, Plaça Major i 9 d’Octubre. Aquesta activitat està organitzada pel Grup de Danses Ras i Pla i la Rondalla l’Empelt.

Durant els dies 27, 28 i 29 de desembre els metalls seran els protagonistes amb la segona edició del Festival Back to Brass. Aquestes jornades pretenen oferir activitats i una programació musical nova en un dels auditoris de major qualitat de la Comunitat Valenciana, com és l’Auditori “Mestre Vicent Tortosa”. Formació especialitzada per a instrumentistes de vent metall, classes individuals i col•lectives, masterclass, conferències, tallers, concerts i moltes més activitats faran que tant alumnes com a públic gaudisquen d’un ambient musical de qualitat, lúdic i entretingut.

Els xiquets també tindran el seu espai amb l’Escola de Nadal “Viatge a les emocions”. Es tracta d’un taller vivencial d’introducció a la musicoteràpia que serà impartit per la musicoterapeuta Ariana Tomàs. Un viatge cap a les emocions de la mà de la musica i una aventura per a donar espai a la creativitat, l’aprenentatge cooperatiu i l’educació emocional. L’Escola tindrà lloc del 27 al 29 de desembre de 2017 i del 2 al 5 de Gener de 2018, en horari de 09:00 a 13:00 al CEIP Crist del Miracle.

Una altra de les activitats dedicada als més menuts serà la Cavalcada dels Reis Mags. El dia 5 de gener, a les 18:30 de la vesprada, Ses Majestats d’Orient recorreran els principals carrers del poble acompanyats per la Verge Maria, Sant Josep i altres personatges típics del betlem i la banda de la Societat Musical de la Llosa de Ranes. En acabar la cavalcada, els Reis Mags saludaran a tot el poble des del balcó de l’Ajuntament i, a continuació, procediran al repartiment de regals per les cases.

I per últim, cal recordar que al Museu Històric, Artístic i Etnològic “Casa del Pou” hi ha una interessant exposició sota el títol “Una imatge, un record. Fotografies antigues de la Llosa de Ranes”. Un passeig per les dècades dels anys 50, 60 i 70 a través de les fotografies de l’ampli arxiu documental del propi museu, elaborat a partir de les aportacions de la gent del poble. La mostra es podrà visitar fins al 5 de gener, els dimecres de 16:00 a 18:00 i els dissabtes de 10:00 a 13:00.

No hay comentarios

Dejar respuesta

diecinueve − diecisiete =