Ontinyent comptarà amb un autocine per a 100 vehicles

L’Ajuntament, l’Associació Veïnal de Sant Josep i el Cine Club Utiye impulsen la iniciativa que substitueix el “Cinema a la Fresca” amb condicions de seguretat òptimes davant el Covid-19

Ontinyent comptarà enguany amb un autocine al pàrking adjacent al Col·legi Públic Martínez Valls. Es tracta d’una iniciativa conjunta de l’Ajuntament, l’Associació Veïnal del barri de Sant Josep i el Cine Club Utiye, que, segons explicava el regidor de Cultura, Àlex Borrell, substituirà el “Cinema a la Fresca” que es venia oferint en estiu a la pista coberta del CEIP Vicent Gironés “i que ens permetrà gaudir del cinema en òptimes condicions de seguretat i de manera adaptada a la situació que estem vivint amb el Covid-19”.

En concret, s’han previst inicialment 4 sessions per als dijous 9, 16, 23 i 30 de juliol, sempre a les 22:00 hores, tot i que els vehicles hauran d’acudir a les 21:30 per tal d’organitzar la seua col·locació. Es comptarà amb una pantalla de 7 metres d’alt per 5 d’ample, a una alçada de 3 metres, front la qual hi haurà espai per a 100 cotxes, repartits amb la separació necessària entre ells. El so de la pel·lícula arribarà a través dels receptors de ràdio dels vehicles o dispositius que es porten dins d’ells. L’accés i eixida al recinte es farà per llocs diferenciats, baix la supervisió de la Policia Local.

Tot i que encara no està definida la programació, Àlex Borrell explicava que donades les característiques i horari d’estes projeccions, s’apostarà per cinema enfocat a un públic major d’edat, de caràcter comercial i amb títols actuals. Les entrades es vendran presencialment per part de l’Associació Veïnal del barri prenent les corresponents mesures de seguretat. El preu serà de 5 euros per vehicle, independentment de la xifra d’ocupants.

Borrell, que visitava hui l’espai on s’ubicarà l’autocine junt al tresorer de l’Associació Veïnal de Sant Josep, José Urenya, explicava que “va a ser una bona oportunitat per retrobar-nos amb el cinema i amb una manera diferent de consumir-lo, que té els seus atractius però sobretot garanteix un nivell de seguretat molt alt per poder gaudir-lo amb tranquil·litat, ja que es pot evitar tenir cap contacte amb la resta de persones usuàries», destacava.

No hay comentarios

Dejar respuesta