Ontinyent impulsa l’activitat econòmica amb la campanya » Compra a casa»

Jorge Rodríguez: «quedar-se a Ontinyent i comprar a la ciutat és invertir en la nostra economia»

La iniciativa per impulsar l’activitat econòmica ha injectat ja més de 453.000 euros al comerç local

«Quedar-se a Ontinyent i comprar a la ciutat és invertir en la nostra economia», així destacava l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, l’objectiu de la campanya «Queda’t a Ontinyent. Compra a casa», la qual fins a les 15:00h d’aquest dimarts registrava una venda de més de 7229 xecs de fins a 200 euros, el que suposa una injecció assegurada de 453.000 euros al comerç local.

Aquesta campanya anava acompanyada d’un audiovisual que es presentava aquest dilluns a les xarxes socials de l’Ajuntament d’Ontinyent amb el títol: «Escolta el teu cor». El regidor de Promoció Econòmica, Juan Pablo Úbeda, explicava que a través d’aquest audiovisual volíem «mostrar com en esta nova realitat postcoronavirus els nostres comerços i serveis, la nostra hostaleria i la nostra indústria continua estant i ens necessiten per redescobrir el potencial que tenim», incidia el regidor.

En aquest sentit, aquesta campanya compta amb més de 200 establiments participants confirmant la capacitat comercial d’Ontinyent i recordava que durant els últims anys, s’han dut a terme 25 campanyes comercials i s’ha millorat l’espai urbanístic per incrementar la modernització i la competitivitat comercial el que ha permès superar en densitat comercial a les capitals de comarca veïnes i ara «després d’haver estat mesos tancats, era el moment de tornar a impulsar el nostre potencial. Els ontinyentins i ontinyentines han respost molt positivament, el que demostra el que hem estat dient estos dies que aquesta crisi la superarem junts», incidia Úbeda.

Aquesta campanya permet a la ciutadania comprar i consumir als establiments de la ciutat a través dels «Xecs Tornem Junts». Cal recordar que els xecs es poden adquirir al preu de 10, 25, 50 i 100 euros, i permetran gastar pel doble del seu preu (20, 50, 100 i 200 euros) en més de 200 establiments locals adherits fins al 15 de novembre. L’adquisició dels xecs apareixerà a l’esborrany de la Declaració de la Renda de 2020 com qualsevol altra ajuda pública que es puga rebre al llarg de l’any. Els xecs són personals i intransferibles, i cada xec val només per a una única compra.
Per accedir a més informació i adquirir els xecs de la campanya “Queda’t a Ontinyent, compra a casa” cal visitar la web www.quedataontinyent.com i introduir el DNI o NIE per tal de constatar que la persona està empadronada a la ciutat i té més de 18 anys, realitzant-se la compra amb targeta de crèdit, rebent-se acte seguit via correu electrònic el xec o xecs adquirits.

No hay comentarios

Dejar respuesta

15 − 6 =