Obra Social de Caixa Ontinyent inaugura la nova Escola Infantil d’Aielo de Malferit

L’entitat i l’Ajuntament de la localitat han ampliat les instal·lacions donada l’elevada demanda d’escolarització.

Se celebrarà jornada de portes obertes el divendres a la vesprada.

Obra Social de Caixa Ontinyent i l’Ajuntament d’Aielo de Malferit inauguraran el divendres la nova Escola Infantil d’Aielo de Malferit, després de les obres d’ampliació realitzades en els últims mesos a causa de l’elevada demanda d’escolarització existent per a menors de 3 anys.

L’acte, al que assistirà l’Alcalde de Aielo, José Luís Juan, i el President de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell, tindrà lloc el divendres 7 de setembre a les 11:00 hores. A més, està prevista una jornada de portes obertes per a visitar les instal·lacions el mateix dia entre les 17:00 hores i les 21:00 hores.

Estes obres amplien la capacitat d’escolars de 66 a 106 i la converteixen en una de les Escoles Infantils amb millors instal·lacions de la Comunitat Valenciana, amb una superfície de 850 metres quadrats distribuïts en set aules, una sala multiusos, un menjador, un pati cobert i zones de servei, a més d’un pati de 750 metres quadrats. La inversió conjunta per a dur a terme els treballs ha sigut de 190.000 euros.

L’Escola Infantil va ser posada en funcionament en 1986 per l’Obra Social de Caixa Ontinyent i cedida en ús gratuït a l’Ajuntament de la població, que gestiona el servei.

L’entitat, que enguany celebra el 50 aniversari de la seua arribada a Aielo de Malferit, demostra així el seu compromís amb la societat ja que és l’única que reverteix a la població els beneficis generats en la mateixa.


Escola-Infantil-Caixa-Ontinyent--AieloEn Castellà:

La entidad y el Ayuntamiento de la localidad han ampliado las instalaciones dada la elevada demanda de escolarización.

Se celebrará jornada de puertas abiertas el viernes por la tarde.

Obra Social de Caixa Ontinyent y el Ayuntamiento de Aielo de Malferit inaugurarán el viernes la nueva Escuela Infantil de Aielo de Malferit, después de las obras de ampliación realizadas en los últimos meses debido a la elevada demanda de escolarización existente para menores de 3 años.

El acto, al que asistirá el Alcalde de Aielo, José Luís Juan, y el Presidente de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell, tendrá lugar el viernes 7 de septiembre a las 11:00 horas. Además, está prevista una jornada de puertas abiertas para visitar las instalaciones el mismo día entre las 17:00 horas y las 21:00 horas.

Estas obras amplían la capacidad de escolares de 66 a 106 y la convierten en una de las Escuelas Infantiles con mejores instalaciones de la Comunidad Valenciana, con una superficie de 850 metros cuadrados distribuidos en siete aulas, una sala multiusos, un comedor, un patio cubierto y zonas de servicio, además de un patio de 750 metros cuadrados. La inversión conjunta para llevar a cabo los trabajos ha sido de 190.000 euros.

Esta Escuela Infantil fue puesta en funcionamiento en 1986 por la Obra Social de Caixa Ontinyent y cedida en uso gratuito al Ayuntamiento de la población, que gestiona el servicio.

La entidad, que este año celebra el 50 aniversario de su llegada a Aielo de Malferit, demuestra así su compromiso con la sociedad ya que es la única que revierte a la población los beneficios generados en la misma.

No hay comentarios

Dejar respuesta

catorce + uno =