Obra Social de Caixa Ontinyent editarà un nou disc de música festera en Oliva

Amb esta publicació, l’entitat celebra el desè aniversari de la seua arribada a la localitat.
És la segona part del disc “Anem de festa” editat en 2009.

Obra Social de Caixa Ontinyent ha signat un conveni amb la Federació de Moros i Cristians d’Oliva pel qual ambdues entitats col·laboraran, com ja van fer alguns anys, en la producció d’un nou disc de música festera dedicat especialment a la localitat.

Es tracta de la segona part del disc “Anem de festa”, editat en 2009, una publicació que arreplegarà peces inèdites dedicades a la població i que serà interpretat per l’Associació Artística Musical d’Oliva en un concert gravat el 3 de juny en el teatre Olimpia i que està previst que estiga disponible a partir del mes de juliol.

Amb esta publicació, Caixa Ontinyent celebra el desè aniversari de la seua arribada a Oliva, la cinquena oficina de l’entitat en la comarca de la Safor, al costat de les tres situades a Gandia, i la del Grau.

El conveni s’ha subscrit entre el President de la Federació de Moros i Cristians, Sergio Bañuls, i el Director de l’oficina de Caixa Ontinyent a Oliva, Vicent Marchirant, qui ha destacat que estes actuacions “demostren el nostre compromís amb Oliva, tant a nivell cultural, com a social i econòmic”.

Caixa Ontinyent és l’única caixa d’estalvis valenciana i, per tant, l’única que destina part dels seus beneficis a obres socials. Des de la seua arribada a la Safor, l’entitat ha tingut una presència activa en la seua societat revertint els seus beneficis en diverses actuacions com col·laboracions amb col·lectius i associacions, com l’aportació per a l’adaptació d’un vehicle per a Asmisaf, l’Associació de Prominusvàlids Psíquics de la Safor; l’edició de diverses publicacions, entre elles diversos premis de Teatre Ciutat de Gandia, un disc en col·laboració amb la Federació de Confraries de la Setmana Santa i diverses col·laboracions amb publicacions falleres; i la participació en projectes formatius, com la Càtedra d’Innovació del Campus de Gandia, de la qual és una dels principals patrocinadors.

No hay comentarios

Dejar respuesta

12 − ocho =