Obra Social de Caixa Ontinyent edita el llibre ‘Els dolços de Reme’

Inclou 82 receptes de dolços tradicionals de la zona, en un excel·lent treball de recuperació i manteniment del nostre patrimoni gastronòmic.

Obra Social de Caixa Ontinyent ha editat “Els dolços de Reme”, un llibre que inclou receptes tradicionals de la nostra zona, que pretén mantindre en el temps els dolços que elaboraven els nostres avantpassats i que ja formen part del nostre patrimoni gastronòmic.

El llibre compta amb 82 receptes elaborades per Reme Albert (Albaida), en un excel·lent treball de recopilació de postres que ja elaboraren generacions anteriors, i inclou també unes altres a les quals ha posat el seu segell personal. La seua autora ressalta que “l’obra conté diferents tipus de dolços: bescuits, coques, pastissos, cremes, gelats… Tots es preparen sense additius ni conservants, seguint la pràctica d’una tradició de desenes d’anys”.

Aquesta publicació se suma a altres de contingut similar, de receptes tradicionals, editades anteriorment per l’obra social de Caixa Ontinyent i que han passat a formar part de la nostra història, com ara “Receptes de frontera” i “Receptes de muntanya”, que també es troben en el catàleg de publicacions a la venda a través de les oficines de l’Entitat.

Amb aquest tipus d’actuacions, Caixa Ontinyent manté el seu suport a la cultura i a les tradicions dels nostres pobles i les nostres comarques, complint el seu compromís de revertir a la societat, en forma d’obres socials, els beneficis generats.

Actualment, el fons editorial de Caixa Ontinyent es compon de 115 llibres i 49 discos, un treball acumulat en 24 anys, en el qual han participat com a autors o intèrprets més de 5.000 persones i el volum de distribució de les quals supera ja els 270.000 exemplars. Una actuació que mostra el valor incalculable de l’Obra Social de la nostra Entitat i que, en definitiva, es deu als seus clients que, amb la seua confiança, la fan possible.

No hay comentarios

Dejar respuesta