Canals protegirà les façanes de la Plaça Major durant la crema de la Foguera

L’Ajuntament de Canals instal·larà lones ignífugues a les façanes de la Plaça Major per tal de protegir-les durant la crema de la Foguera que es du a terme en les festes de Sant Antoni. Aquestes lones eviten els efectes de la radiació i la temperatura sobre els materials de construcció i impedeixen el pas de partícules, fum i aigua als interiors dels habitatges.

Una vegada dissenyades, s’instal·laran cada any quan s’aprope aquesta data tan significativa per al poble de Canals. Per tal d’alterar el menys possible la icònica imatge de la plaça, lluiran serigrafies que imitaran les vertaderes façanes.

Amb aquesta actuació es donarà resposta a una petició del Consorci Provincial de Bombers de València, que la troba necessària per a garantir la seguretat de les persones i béns que es troben a la zona durant l’acte. Açò inclou la façana de l’església i permetrà una millor conservació del paisatge urbà que emmarca i dona prestigi a les festes, a causa del seu valor històric i cultural.

El pressupost base de licitació és de 174.639,41 euros, IVA inclòs, i es preveu un termini d’execució de les obres de dos mesos. El contracte s’adjudicarà pel procediment obert simplificat. Les empreses interessades podran presentar ofertes a través de la Plataforma de Contractació del Servei Públic fins a les 09.00 hores del 30 de setembre.

No hay comentarios

Dejar respuesta