Obra Social de Caixa Ontinyent edita el disc del 50 aniversari de la comparsa Cruzados d’Ontinyent

Es tracta d’un disc de música festera que recull, amb motiu de la celebració, composicions dedicades a la comparsa i als seus integrants.   

Obra Social de Caixa Ontinyent ha editat el disc “Concert 50 aniversari comparsa Cruzados”, un nou títol que se suma a la col·lecció de música de festes de moros i cristians i que, en este cas, commemora l’aniversari de la comparsa.

El disc inclou 11 temes, interpretades en concert per la Banda Simfònica d’Ontinyent “Tot per la música”, dedicades a la comparsa o als seus components al llarg d’estos 50 anys. I podrà adquirir-se en totes les oficines de Caixa Ontinyent i a través de la comparsa.

Amb este tipus d’actuacions, Caixa Ontinyent demostra el suport a la nostra cultura i a les nostres tradicions, i complix a més amb el seu compromís de revertir a la societat, en forma d’obres socials, els beneficis generats. Una actuació d’un valor incalculable, que fan possible els clients amb la seua confiança en l’entitat.

Amb esta publicació, el fons editorial de Caixa Ontinyent es compon de 116 llibres i 50 discos, un treball acumulat en 26 anys, en el qual han participat com a autors o intèrprets més de 5.000 persones i el volum de distribució de les quals supera ja els 270.000 exemplars.

No hay comentarios

Dejar respuesta