Aquests cap de setmana Romeria a Sant Josep i Concurs de Pasdobles Fallers a Xàtiva

La cita tindrà lloc el diumenge 28 de gener al Gran Teatre de Xàtiva

El Gran Teatre de Xàtiva acollirà el proper 28 de gener a les 18:00 hores el VI Concurs Nacional de Pasdobles Fallers.

Els pasdobles finalistes que competiran en aquest concurs són «Trons de Bac», “Serendipia», “Xàtiva en Falles» i «Xàtiva Ciutat Fallera», els quals seran interpretats durant la primera part; mentre que a la segona part s’interpretaran les obres “L’entrà de la Murta” de Salvador Giner, “Fina Blasco” de Rafael Talens, “Rafa Sirera” d’Ernesto García Climent, “La Xica” de Saül Gómez i “Pepe el Rompe” de Ramón Garcia Soler.

Una vegada finalitzada la primera part, tindran lloc les votacions per conèixer els pasdobles guanyadors que portaran els noms de les Falleres Majors de Xàtiva 2024. Cada assistent intercanviarà la seua entrada per un vot, i haurà d’introduir en l’urna el color amb el qual s’associe el pasdoble escollit. El pasdoble escollit per part del jurat especialitzat portarà el nom de la Fallera Major de Xàtiva 2024 Patricia Giner Montagud, mentre que el pasdoble guanyador en la votació popular portarà el nom de la Fallera Major Infantil 2024 Vera Langa Suñer.

L’entrada és totalment gratuïta i les persones interessades en adquirir les seues entrades poden fer-ho a la Casa de la Joventut, al Gran Teatre el mateix dia

de l’acte i a la seu de la Societat Musical la Primitiva Setabense «La Vella».

Romeria Sant Josep

Prèviament, durant el matí, tindrà lloc la romeria de pujada a Sant Josep, la qual s’iniciarà a les 10 del matí. Aquest acte comptarà amb la participació del Grup de Danses «Socarrel», l’Escola de Danses i la colla «La Socarrà».

Es tracta d’una oportunitat única per gaudir de la riquesa cultural de les Falles a Xàtiva i assistir a una jornada plena de música i tradició.

No hay comentarios

Dejar respuesta