Obra Social de Caixa Ontinyent facilita un local per a la seu de Inclou-tea

L’Associació per a l’educació i inclusió de les persones en l’espectre autista de la Vall d’Albaida ha iniciat un ambiciós programa d’activitats.

Caixa Ontinyent ha cedit l’ús gratuït d’un local que servirà com a seu social de Inclou-tea, l’Associació per a l’educació i inclusió de les persones en l’espectre autista de la Vall d’Albaida.

L’acord s’ha formalitzat pel President de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell, i el President de Inclou-tea, José Antonio Martínez i permetrà disposar a l’associació d’un local de 95m2 en el carrer Juan XXIII d’Ontinyent.

Inclou-tea, que ha iniciat un ambiciós programa d’activitats, va ser creada recentment davant la situació de dispersió i exclusió del col·lectiu, i té com a finalitat oferir una plataforma per a l’assistència i ajuda a totes les persones que requerisquen una atenció especial a causa de l’autisme, així com promoure l’assistència i orientació de les famílies.

El President de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell, ha mostrat la seua satisfacció “per contribuir a millorar el benestar de la nostra gent que és en realitat la finalitat de la nostra caixa, i més en este cas perquè s’impulsen activitats per a la inclusió d’este col·lectiu des de la seua infància de manera que puguen interactuar millor amb la societat. I estos són precisament els projectes que mostren la proximitat i el compromís de la nostra entitat i, el més important, la nostra sensibilitat quan revertim els beneficis en la nostra zona”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

once − 6 =