Obra Social de Caixa Ontinyent edita el CD “Anem de festa II” a Oliva

El disc commemora el desè aniversari de l’obertura de l’oficina a Oliva i és el segon disc de música festera editat en la localitat.

Obra Social de Caixa Ontinyent ha editat “Anem de festa II”, un disc de temàtica festera fruit de la col·laboració entre l’Entitat i la Federació de Moros i Cristians d’Oliva, amb motiu del desè aniversari de l’obertura de l’oficina de Caixa Ontinyent en la ciutat i coincidint amb la imminent celebració de les festes.

El disc es compon de 12 temes inèdits – pasdobles, marxes mores i marxes cristianes-, gravats el passat mes de juny en el teatre Olimpia de la població i interpretats per l’Associació Artístic Musical d’Oliva i la Colla de Dolçainers i Tabals Sarabanda, baix la direcció de Saül Gómez.

Es tracta del segon disc de música festera que Obra Social de Caixa Ontinyent edita a Oliva (el primer va ser en 2009) i s’emmarca en els objectius tendents a potenciar la recerca i divulgació de temes autòctons, revertint en cada població els beneficis allí generats.

Caixa Ontinyent és l’única caixa d’estalvis valenciana i, per tant, l’única que destina part dels seus beneficis a obres socials. Des de la seua arribada a la Safor, l’entitat ha tingut una presència activa en la seua societat i ha mantingut col·laboracions amb col·lectius i associacions, tant de caràcter cultural com a assistencial. És destacable també la participació en projectes formatius com la Càtedra d’Innovació del Campus de Gandia, de la qual és una dels principals patrocinadors.

Caixa Ontinyent disposa en l’actualitat de 5 oficines a la Safor, 3 d’elles a Gandia, una en el Grau i una altra a Oliva.

No hay comentarios

Dejar respuesta

dos × 5 =