Aquest dissabte el Festival Internacional Nits al Castell de Xàtiva, tindrà un cartell doble

Dissabte 21 de juliol tindrem a dues de les artistes més importants de l’escena nacional i amb major projecció internacional: Maria Arnal i Marcel Bagés i Maika Makovski & Brossa Quartet

El proper dissabte 21 de juliol, a la tercera jornada del Festival Internacional Nits al Castell de Xàtiva, tindrem una nit molt especial ja que d’una banda serà l’única jornada en què seran dues les propostes que passaran pel nostre escenari i, d’altra banda, perquè es tracta de dues propostes triomfadores en festivals, sales i auditoris tant del territori nacional com fora d’ell.

ActualMaria Arnal i Marcel Bagés, acabats d’arribar de la seua minigira pels Estats Units, ens presentaran els temes del seu nou disc «45 cerebros y 1 corazón» (Fina Estampa, 2017) erigit en un dels discos clau de l’any i guanyadors de quatre Premis de la Música Independent per Millor Àlbum de Pop i Àlbum de l’Any (per «45 cerebros y 1 corazón»), Millor Artista Emergent i Cançó de l’Any (per’ Tú que vienes a rondarme’). Gràcies al seu directe s’han consolidat com una de les experiències més emotives, torbadores i emocionants del nostre present musical conjugant tradició i avantguarda, sensualitat i compromís social, poesia i molta màgia.

MAIKA-MACEDONIA-Seguidament, Maika Makovski, que compta ja amb set treballs al mercat, presentarà «Chinook Wind» (Warner 2016), un disc que suposa una ruptura amb la seua trajectòria musical fins al moment, allunyant-se del rock per endinsar-se en un espai més íntim i personal. A Xàtiva vindrà acompanyada pel prestigiós Brossa Quartet amb qui podrem gaudir d’un remolí escènic íntim i personal on predominen els arranjaments de corda i metalls que ens transporten a un viatge als seus orígens, Macedònia, la terra natal del seu pare. Un viatge buscant les seves arrels amb cançons úniques i emocionants plenes d’essència.

No hay comentarios

Dejar respuesta