Oberta la preinscripció per a l’escoleta de Pasqua 2023 de Xàtiva

El servei funcionarà els dies 11, 12, 13, 14 i 17 d’abril al Gozalbes Vera, i la preinscripció es pot fer fins al divendres 31 de març

Xàtiva,22dmarçde 2023.- L’Ajuntament de Xàtiva tornarà a oferir aquest any el servei de l’escola municipal de Pasqua durant el període vacacional per tal d’afavorir la conciliació de les famílies amb menors d’entre 2 i 12 anys.

Aquesta escola, que tindrà un preu de 30 €, es realitzarà els dies 11, 12, 13, 14 i 17 d’abril al CPEIP Gozalbes Vera, en horari de 9 a 14 hores (possibilitat d’ampliar-la de 8 a 9 h i de 14 a 15 h).

Per a preinscriure’s cal omplir el formulari de manera telemàtica (URL) amb data límit de divendres 31 de març.

Una vegada cobertes les places de preinscripció mitjançant correu electrònic s’enviarà a les persones inscrites les dades de pagament bancari de la matrícula de l’escoleta. Posteriorment, es formalitzarà la matrícula per correu: educa@xativa.es adjuntant el justificant del pagament bancari.

Places prioritàries i limitades per a famílies empadronades a Xàtiva per a cobrir la conciliació laboral i familiar, i col·lectius amb vulnerabilitat social.

Per a qualsevol dubte o dificultat en la preinscripció es pot contactar amb la Casa de la Joventut enviant un correu electrònic a l’adreça educa@xativa.es, o a través del telèfon 96 228 18 03.

Formulari de preinscripció (URL): https://forms.gle/uZorfhQfUNkkRUu48

No hay comentarios

Dejar respuesta