El trobador cubà Eduardo Sosa actuarà aquest dissabte a les 21 hores al Gran Teatre de Xàtiva

Sosa destaca per les seues composicions plenes d’arrelament tradicional, i les entrades tenen un preu de 3 euros

Xàtiva,22dmarçde 2023.- El Gran Teatre de Xàtiva rebrà aquest dissabte 25 de març a les 21 hores l’actuació del destacat trobador cubà Eduardo Sosa Laurencio, qui ha captivat al públic amb les seues composicions plenes d’arrelament tradicional i amb un estil propi.

Eduardo Sosa va començar al món de la música als 12 anys, participant en diferents festivals estudiantils fins a arribar a la Federació Estudiantil Universitària (FEO) on va aconseguir diversos premis. La riquesa sonora del seu treball li arriba gràcies al seu lloc de procedència (Santiago de Cuba), des d’on va traure un gran nombre de temes que s’han tornat universals.

Es va iniciar professionalment l’any 1997 amb la formació del duo «Postrova», en el qual va exercir durant 5 anys aconseguint resultats com ara la inclusió en el diccionari enciclopèdic de la música cubana, la participació en la pel·lícula cubana «Las Profecías de Amanda» o l’obtenció del premi Abril en 1998, reconeixement que atorguen les organitzacions juvenils del país.

Sosa és membre de l’Associació Hermanos Saíz i forma part de la seua Comissió Nacional de Música. El seu repertori -del qual és autor-, inclou cançons, belades blues i fonamentalment gèneres de la música cubana com ara el so tradicional. Ha compartit escenari amb importants músics de la talla de Silvio Rodríguez, Pablo Milanés, Compay Segundo, Carlos Varela, Ana Belén, Fito Páez o Els Papines, entre d’altres. També va realitzar una gira per Xile compartida amb el conegut trobador cubà Gerardo Alfonso, i s’ha presentat amb molt bona acceptació en països com ara Espanya, Mèxic, Xipre o Bahames.

Les entrades tenen un preu de 3 euros i es poden aconseguir a la web del Gran Teatre de Xàtiva, o bé a les taquilles demà dijous i divendres de 12 a 14 hores, així com també el dia de la funció.

No hay comentarios

Dejar respuesta

18 + 13 =