Obert el termini d’inscripció per a l’Escola d’Estiu 2019 de Xàtiva

L’Escola d’Estiu s’impartirà de l’1 de juliol fins al 9 d’agost als col·legis Gozalbes Vera i Martínez Bellver

El termini per a inscriure als xiquets i xiquetes a l’Escola d’Estiu, que es realitzarà de l’1 de juliol fins el 9 d’agost, de 9:00h a 13:00h, als col·legis Gozalbes Vera i Martínez Bellver de Xàtiva, ja està obert. L’edat per a poder participar en l’Escola està compresa entre els 3 i 12 anys, i el preu de matricula és de 80€.

El pagament de la matrícula es realitza mitjançant autoliquidació via telemàtica (https://applicationhome.es/autoliquidaciones_xativa/escuela_pascua) o accedint a la web www.xativa.es (clicar la pestanya «Autoliquidacions» > clicar en la primera opció «Autoliquidacions» > triar la taxa núm. 27 “Taxa Escoleta” > seleccionar opció «Escola d’Estiu» al desplegable, situat al principi de la pàgina > omplir les dades i fer el pagament).

El justificant del pagament, juntament amb el Full d’Inscripció (enllaç de descàrrega: http://blog.xativa.es/wp-content/uploads/2019/06/Full-Inscripci%C3%B3-Escola-dEstiu.pdf, i també disponible a la Casa de les Dones, on també es pot sol·licitar més informació), s’han d’entregar a la Casa de les Dones (Pl. Espanyoleto, 15. Telèfon: 962289852). Al Full d’Inscripció, a banda de les dades bàsiques, hi ha que indicar el col·legi on es vol realitzar l’Escola d’Estiu.

Cartell-Escola-EstiuJPG

No hay comentarios

Dejar respuesta