El COR porta a Carrícola el guitarrista internacional Rafael Serrallet amb ‘GuitarrAntàrtica’

-El guitarrista Rafael Serrallet emociona en Carrícola amb les seues experiències per l’Antàrtida

El Consorci de Residus V5-COR segueix amb el seu propòsit d’apropar a la ciutadania a través d’actes amb convidats d’altura que aproximen la seua visió per la lluita incansable contra el canvi climàtic. Amb aquest propòsit segueix amb ‘Més enllà de la gestió de residus’: Iniciatives del COR contra el canvi climàtic’ i, per això, oferirà demà dijous, 6 de juny, a les 20.00h. a la plaça de la Constitució de Carrícola el concert ‘GuitarrAntàrtica: el sò contra el Canvi Climàtic’, a càrrec d’un dels valencians més internacional del panorama musical, Rafael Serrallet.

cor-guitarrista--Rafael-Serrallet-2Emmarcat en el Dia Mundial dels Oceans, Rafael ja és el primer músic que realitza concerts en els set continents i en un mateix any. Amb ‘GuitarrAntàrtica: Sis cordes per a la conscienciació del canvi climàtic’ acostarà a les i els assistents la seua experiència per aquest continent a través d’un espectacle que combina música, imatge i la seua pròpia experiència. En finalitzar també s’oferirà un vi d’honor per a totes i tots els assistents.

cor-guitarrista‘Més enllà de la gestió de residus’ aborda, del 31 de maig al 20 de juny de 2019, la problemàtica a la qual s’enfronta la societat en matèria de canvi climàtic i les solucions. Un complet programa que va donar protagonisme divendres passat a la consecució del desperdici zero des de casa i que segueix amb xerrades i fins i tot una presentació de llibre.

La programació completa ja es pot consultar al web del COR: www.consorciresidus.org


En Castellà:

El COR trae a Carrícola al guitarrista internacional Rafael Serrallet y su concierto ‘GuitarrAntàrtica’

cor-guitarrista--Rafael-Serrallet-1El Consorci de Residus V5-COR sigue con su propósito de acercarse a la ciudadanía a través de actos con invitados de altura que aproximen su visión por la lucha incansable contra el cambio climático. Con este propósito sigue con ‘Més enllà de la gestió de residus’: Iniciatives del COR contra el canvi climàtic’ y por ello ofrecerá mañana jueves, 6 de junio, a las 20.00h. en la plaza de la Constitució de Carrícola el concierto ‘GuitarrAntàrtica: el sò contra el canvi climàtic’, a cargo de uno de los valencianos más internacional del panorama musical, Rafael Serrallet.

Enmarcado en el Día Mundial de los Océanos, Rafael ya es el primer músico que realiza conciertos en los siete continentes y en un mismo año. Con ‘GuitarrAntàrtica: Sis cordes per a la conscienciació del canvi climàtic’ acercará a las y los asistentes su experiencia por este continente a través de un espectáculo que combina música, imagen y su propia experiencia. Al finalizar también se ofrecerá un vino de honor para todas y todos los asistentes.

‘Més enllà de la gestió de residus’ aborda, del 31 de mayo al 20 de junio de 2019, la problemática a la que se enfrenta la sociedad en materia de cambio climático y las soluciones. Un completo programa que dio protagonismo el pasado viernes a la consecución del desperdicio cero desde el hogar y que sigue con charlas e incluso una presentación de libro.

La programación completa ya puede consultarse en la web del COR: www.consorciresidus.org

No hay comentarios

Dejar respuesta

cuatro × uno =