Noves ofertes de treball al Portal d’Ocupació de Xàtiva

Continuen actives més d’una desena d’ofertes per a diferents àmbits laborals

El Portal d’Ocupació de l’Ajuntament de Xàtiva (Portalemp) ha publicat noves ofertes laborals en els darrers dies que romanen actives.

D’una banda hui s’han publicat dues ofertes per al Leroy Merlín Compact de Xàtiva, una per a empleats de secció (venda professional de jardineria, fontaneria/electricitat i decoració/llar) i altra per a caixers i reposadors, a jornada completa i durada d’un a sis mesos amb salari segons conveni, amb possibilitat de pròrroga.

D’altra banda, també es demanda a Moixent un monitor/a de Psicomotricitat infantil, amb titulació en activitat física i esport per a impartir classes a xiquets de 3 a 6 anys i un professor/a de Primària per a repàs, en un col·legi públic amb jornada parcial (de dilluns a dijous de 17 a 18h) des de l’1 de març fins al 13 de juny.

Altres ofertes que continuen actives són les de comercial de perruqueria, empleat de finances, professional de la mecànica-electromecànica de vehicles, repartidor de paqueteria en zona d’Ontinyent, personal de neteja amb diversitat funcional o infermer/a.

Les persones interessades en més informació poden accedir a la web www.xativa.portalemp.com

No hay comentarios

Dejar respuesta

1 × cinco =