Nova furgoneta per al Centre de Dia per a malalts d’Alzheimer Pérez Bruschetti

La inversió serà de 36.000 euros i el vehicle prestarà el servei de transport diari d’usuaris i persones amb mobilitat reduïda

La Mesa de contractació de l’Ajuntament de Xàtiva ha aprovat l’adquisició d’una furgoneta destinada al Centre de Dia per a Malalts d’Alzheimer Pérez Bruschetti, amb una inversió de 36.000 euros.

Aquest nou vehicle prestarà el servei de transport diari dels usuaris i usuàries així com d’aquells que tenen mobilitat reduïda, d’acord amb la normativa vigent. La furgoneta disposarà de 9 places i es podrà transformar per tal d’adaptar-la a sis places i dos cadires de rodes.

La regidora de Benestar Social i tinent d’alcalde Xelo Angulo, ha manifestat que «millorem cada dia l’atenció a les persones més vulnerables de la nostra ciutat. Actualment, des del centre, es fan dues rutes per tal de prestar el servei i garantir que en aquesta època en que el virus està tan a prop, els usuaris i les seues famílies estiguen tranquil·les, amb totes les mesures sanitàries i de seguretat necessàries per a desplaçar-se al centre i ser atesos en les millors condicions».

El Centre de Dia per a Malalts d’Alzheimer Pérez Bruschetti de Xàtiva forma part des de 2019 de la Xarxa de Dependència de la Generalitat Valenciana, aprofitant d’aquesta manera els recursos que ofereix la Llei d’Atenció a la Dependència i oferint servei de menjador, transport i acompanyament als usuaris, a més d’un servei mèdic i d’infermeria amb recursos propis. Aquest servei atén diàriament a 35 usuaris, a més de prestar servei a les seues famílies.

No hay comentarios

Dejar respuesta