Nova edició Santa Anna Trail·Llosa de Ranes

Comença el compte arrere per a la nova edició Santa Anna Trail Llosa de Ranes 2024. La carrera està organitzada per Trifitness31 amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Llosa de Ranes.

La cursa se celebrarà el diumenge 21 d’abril a partir de les 9 hores. La prova consta de tres modalitats. La de trail amb una distància de 20 quilòmetres i un desnivell de 840 metres. Les altres categories són Sprint Trail i Caminata. En aquestes últimes, la distància és de 13 quilòmetres i un desnivell de 580 m.

El termini màxim per a la inscripció serà fins al dimarts 16 d’abril o fins a arribar al límit d’inscrits. No es podrà realitzar inscripció el dia de la prova. L’entrega de dorsals es farà en la zona d’eixida i meta, que se situa al pavelló esportiu de la Llosa de Ranes, el dissabte 20 d’abril de 17 a 20 hores, o el dia de la carrera es podran arreplegar des de les 7 fins a les 8:45 hores.

El recorregut transcorre pel paratge natural de la Llosa de Ranes, per aquest motiu caldrà tindre un respecte màxim a l’entorn. Serà motiu de desqualificació abandonar deixalles fora de les zones d’avituallament. El recorregut estarà totalment senyalitzat amb cinta de colors cridaners, panells informatius i senyalització horitzontal en alguns punts.

Les categories són les següents:

• Promesa: entre 18 i 23 anys.

• Sènior: entre 24 i 39 anys.

• Veterans: entre 40 i 49 anys.

• Màster: entre 50 i 59 anys.

• Supermàster: 60 anys o més

• Absoluta: formen part d’aquesta categoria

tots els participants de les categories.

No hay comentarios

Dejar respuesta