No adscrits, PSOE i PP aproven una moció per retirar el salari a l’equip de Govern de l’Ajuntament de Canals

Mai Castells, alcaldessa de Canals, i la resta de regidores i regidors de l’equip de govern es mantenen ferms i units en què seguiran treballant pel poble amb, o sense sou.

Ahir se celebrava un plenari ordinari a l’Ajuntament de Canals al qual els dos regidors no adscrits, Celia Bononad i Xavi Pérez, presentaven una moció que sol·licitava la retirada de les retribucions salarials dels regidors i regidores que formen part de l’equip de govern.

Aquesta proposta, votada en situació d’il·legalitat (així ho feia constar un informe del secretari de l’Ajuntament) i que va ser recolzada de manera unànime pels grups que formen l’oposició (No adscrits, PSOE i PP), ha esdevingut en una retirada del salari quasi immediata a l’alcaldessa i el seu equip de govern, ja que es farà efectiva l’1 d’abril de 2021.

Mai Castells és rotunda afirmant que malgrat açò “tant ella com el seu equip seguirem treballant amb serietat i compromís, tal com hem estat fent fins ara, per a dur endavant una gestió responsable en aquests temps de pandèmia, i per a fer realitat un model de poble més proper a la gent, en especial a aquella que més ho necessita. A treballar per un Canals més verd, més solidari, més igualitari, en definitiva, per un projecte de poble que avança”.

Per la seua part, Vicent Tornero, tinent d’alcaldessa, afegeix que “possiblement, i així ho sentim, hem pecat de crèduls. En el nostre ànim sempre ha estat el consens i voler arribar, des de la sinceritat, a un punt d’enteniment en què totes i tots, govern i oposició, tinguérem cabuda. La confiança i la veritat han estat sempre en l’ADN d’aquest equip de govern”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

dieciseis − 3 =