Narbona tancarà els actes del 40 aniversari dels socialistes de Xàtiva

La presidenta del PSOE, Cristina Narbona, visitarà demà dimecres la ciutat de Xàtiva per participar en els actes de tancament de la commemoració del 40 aniversari de l’Agrupació Socialista local. L’arribada de Narbona està prevista a les 12:00h. Després de la seua recepció visitarà el casc antic i dinarà amb la militància. A les 18:00h tindrà lloc un acte de caràcter polític obert a la seu de la Mancomunitat.

D’altra banda, els Socialistes de Canals han programat una taula redona sobre polítiques d’igualtat i diversitat sexual.

Des del PSPV-PSOE de Canals expliquen que “el nostre poble mereix una política decidida cap a la igualtat de gèneres i la llibertat de viure i estimar”. Per aquest motiu, s’ha organitzat aquesta xerrada que es celebrarà dijous a les 19:00h a Ca don José amb la finalitat de “conèixer de primera mà les iniciatives que des de institucions superiors, ajuntaments o des del món associatiu, estan duent-se a terme”.

A la xerrada assistiran Maria Such, Directora General de l’Institut Valencià de les Dones per la igualtat de gènere; Isabel García Diputada a la Diputació de València en matèria d’igualtat. Delegada federal LGTBI del PSOE; Lena Baraza, regidora de Joventut de l’Ajuntament de Xàtiva i Vicepresidenta del Consell de les Dones per la igualtat de Xàtiva. Presidenta de Joves Socialistes del País Valencià; i Jordi Mengual, representant de l’Associació LGTBI Arc de Sant Martí d’àmbit comarcal.

No hay comentarios

Dejar respuesta