El Museu Faller de Xàtiva estarà obert durant tot el mes de març

El regidor de Falles i Festes, Pedro Aldavero, ha anunciat que el Museu Faller de Xàtiva estarà obert al públic durant tot el mes de març. La mesura ha estat possible gràcies a la disponibililitat de personal auxiliar provinent del Programa de Polítiques Inclusives (PI) que desenvolupa el departament de Benestar Social.

El museu faller romandrà obert del 2 al 31 de març. Els horaris de visita seran, de dimecres a dissabte, d’11 a 13h i de 17’30 a 19’30h, i diumenges de 10 a 14h. Aquestos horaris venen condicionats per les circumstàncies laborals del personal del PI, ja que els beneficiaris treballen quatre hores al dia durant cinc dies a la setmana. D’altra banda, es considera que obrir el museu faller diumenge facilita la visita de turistes.

Aldavero ha avançat que “intentarem que aquesta apertura es mantinga en el temps, depenent de la disponibilitat de personal auxiliar que tinga l’Ajuntament, ja que hi ha molts serveis que cobrir. No obstant, tenim el compromís de que el museu faller incremente la seua activitat”.

No hay comentarios

Dejar respuesta