Muñoz convida al ministre de Foment a l’acte reivindicatiu pel restabliment de l’estació de tren a la localitat

El ministre de Foment, Íñigo de la Serna, acaba d’assistir a Caudete a l’acte de primera pedra de les obres del tram “Enllaç amb N-344 – Enllaç amb A-31” de l’autovia A-33. Una trobada que el Govern Municipal de la Font de la Figuera ha volgut aprofitar per demanar al ministre que intervinga en la difícil situació que pateix aquesta població pels greus danys en camps i camins rurals que es produeixen quan plou inundant els mateixos.

A més, “l’oblit” de l’ampliació de la línia ferroviària C-2 fins a la Font de la Figuera, no prevista en el Pla de Rodalies anunciat el desembre passat, ha tornat a indignar a aquesta població que es veu, un vegada més, “marginada”, ja que el 1997 va patir la supressió d’aquest servei.

L’alcalde, Vicent Muñoz lamenta que “després de totes les infraestructures que ens travessen i ens destrossen el terme, després de totes les reunions, el Ministeri torna a menysprear a la ciutadania que ací vivim i volem conviure. L’ampliació de la línia de Rodalies C-2 fins a la Font de la Figuera seria, segons ells mateixos, “una despesa residual”.

La necessitat de millora del transport públic perquè qualsevol persona puga desplaçar-se amb trajectes d’anada i tornada en la mateixa jornada contribuiria, entre altres accions, a la no despoblació de municipis rurals com la Font de la Figuera, tal i com apunten.

Per aquest motiu, Muñoz li ha lliurat al ministre la invitació a l’acte lúdic-reivindicatiu “La Font de la Figuera vol tren” que tindrà lloc a l’Avinguda de l’Estació de la localitat, el dissabte 23 de juny per la vesprada i que recordarà que el 19 de juny de 1859 la Font de la Figuera inaugurava la seua estació de tren.

No hay comentarios

Dejar respuesta

doce + nueve =