L’establiment MovingKitchen de Madrid, d’Alejandro Castelán i Beatriz Cieza, s’ha alçat amb el primer premi de l’II Concurs Gastronòmic “L’all tendre, de la terra al plat”, organitzat per la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Xàtiva, amb motiu de la celebració de la Fira de l’All Tendre de Xàtiva, FirAll 2018. El plat presentat per Castelán i Cieza ha estat “El cacau i l’all tender».

IMG_3209-w900-h600

El segon premi, dotat amb 500 euros, ha anat a parar al restaurant Tandem Gastronòmic, de València. Els seus xefs, Alejandro Rocher i Piero Ronconi han presentat el plat “Sopa d’all tendre”.IMG_3195-w900-h600

El tercer premi ha sigut per al restaurant El Solet, de Biar (Alacant), amb el plat “Ajoblanco tendre d’orxata, verat soasada, cruixent de les seves tiges i all i oli de carabassa rostida” dels cuiners Ferran Arnau i Lorenzo Lorente dotat amb 250 euros.

IMG_3188-w900-h600

Finalment, el premi al plat d’innovació, també dotat amb 250 euros, ha anat a parar a les mans de Daniel Felip i Marian Mahaila, del restaurant La Travessa, de Benicàssim pel seu “Pastís d’all tendre”.

IMG_3188-w900-h600

El jurat d’aquest concurs ha estat format per Vicente Patiño (Saiti), Miguel Lanjarón (Rational Ibèrica), Rafel Tugues (Spoonlab.com), Cova Morales (Comoju), Ángel García (Dóna&CO), Joan Clement (CdT) i Francisco Sánchez (Canastell).

No hay comentarios

Dejar respuesta