Mor un motorista veí de Barxeta després de sofrir una col·lisió amb un cotxe en Bixquert

Un veí de Barxeta ha mort després de sofrir ahir un accident al voltant de les 11:30h en la carretera CV-620 (entre Bellús i Xàtiva), a l’altura del km.6, en Bixquert al terme municipal de Xàtiva. La conseqüència del mateix va ser la col·lisió de la moto amb el cotxe.

Es va mobilitzar una unitat del SAMU, un helicòpter medicalitzat i una unitat de SVB. L’equip mèdic del SAMU va realitzar la reanimació cardiopulmonar avançada al motorista de 27 anys i altres tècniques d’estabilització.

Pel que sembla, l’accident es podia haver produït quan el turisme va realitzar una maniobra de gir a l’esquerra per a entrar al camí, creuant-se en la trajectòria de la moto sense donar-li temps al motorista a evitar la col·lisió.

Posteriorment va ser traslladat en l’ambulància del SAMU a l’hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva. Segons fonts del consistori de Barxeta, durant la matinada del dia d’hui, el veí de Barxeta ha mort aquesta matinada a causa de les lesions.

El trànsit accidenti ha sumit en la tristesa i consternació a Barxeta, i l’ajuntament ha decidit suspendre els actes de les festes patronals i de Moros i Cristians prevists per a aquest dilluns.

No hay comentarios

Dejar respuesta