Cartes dels lectors: Decebuda amb l’ajuntament d’Ontinyent

Cartes dels lectors: Hui ens escriu, Rosa Vendrell Miret. Creadora de l’espectacle cultural Memòries Líquides. Veus de les Bugaderes

L’any 2021 havia presentat l’espectacle sobre l’aigua, Memòries Líquides. Veus de les Bugaderes, a Agullent i Atzeneta d’Albaida i em feia molta il·lusió fer-ho també a Ontinyent. Ja estava tot lligat. Ho havia aconseguit després de molt de temps proposant-ho. Seria el març del 2022!!! Però la mateixa setmana i per correu electrònic, l’ajuntament m’ajorna l’ espectacle de Memòries Líquides per mal oratge. Amb dos dies d’antelació. Impossible trobar un espai interior, em diuen. Tampoc em proposen data però jo, ingènua de mi, confio que mantindran el compromís perquè el pressupost ha estat acceptat i tot estava a punt. Després de diferents correus dient-me que estan buscant una nova data, a l’octubre 2022 m’anuncien també per correu, que ja tenen la programació tancada per tot l’any (?????). Ostres! Aquest 2023, ingènua de mi, penso que serà el definitiu i pregunto si es recorden de mi. Resposta, aquest any ja tenim la programació tancada. Ostres! Ara m’ha quedat clar que no tenen cap intenció de mantenir el compromís i programar un espectacle confirmat i pactat. Amb la il·lusió que em feia!! La vida és així d’injusta. He d’aprendre a desconfiar de la paraula donada? Em resisteixo a fer-ho. Sóc confiada de mena, però l’ajuntament d’Ontinyent, la regidoria d’Igualtat concretament, m’ha decebut. I molt. Ho havia d’explicar perquè trobo que és èticament reprovable i poc professional. 

Rosa Vendrell Miret. Creadora de l’espectacle cultural Memòries Líquides. Veus de les Bugaderes

Sant Pau d’Ordal (Barcelona)

No hay comentarios

Dejar respuesta