Mor el sacerdot valencià Juan Bautista Albelda Oltra, rector de Montesa durant 30 anys

El sacerdot valencià Juan Bautista Albelda Oltra, natural d’Alzira i rector durant 30 anys en la localitat valenciana de Montesa, ha mort als 83 anys d’edat.

L’Arquebisbe de València, monsenyor Enrique Benavent, presidirà demà, Dijous Sant, un respons en el Tanatori Sants Patrons d’Alzira, a les 11 hores. Després serà inhumat en el cementeri d’Alzira. La seua Capella Ardent ha sigut instal·lada en el mateix tanatori.

Nascut a Alzira en 1939, Juan Bautista Albelda va ser ordenat sacerdot a València en 1966. El seu primer destí pastoral va ser com a rector i encarregat, respectivament, en Camp Arcís i Cases de Eufemia, pedanies de Requena, en tots dos casos fins a 1972.

Des d’aqueix any va estar adscrit tres anys a Sant Lluc Evangelista, de Xest, on també va ser professor en la Universitat Laboral durant onze anys. També va estar adscrit a Sant Pere Apóstol, a Godelleta, de 1975 a 1983.

Va ser rector a Benifairó de la Valldigna de 1983 a 1988. Aqueix any també va ser rector a Carcaixent-La Barraca. En 1988 va començar la seua labor com a rector al capdavant de La nostra Senyora de l’Asunción, a Montesa, càrrec que va exercir fins a la seua jubilació en 2018.

No hay comentarios

Dejar respuesta