Montesa s’incorporarà als municipis filmfriendly de València Turisme

La vicepresidenta del Patronat de Turisme i diputada de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho, s’ha desplaçat a Montesa per a mantenir una reunió de treball amb l’alcaldessa Analia Juan i abordar nous projectes turístics conjunts. També ha participat en la trobada el director del Patronat, Evarist Caselles, i el regidor de Patrimoni, Nicolás Ballester.

Entre altres projectes de futur, es va abordar la incoporació de Montesa a la xarxa de municipis filmfriendly de València Turisme, “perquè té un potencial extraordinari per a localitzacions cinematogràfiques d’exteriors”, va assenyalar Moncho.
La diputada va assenyalar que “el nostre objectiu és trepitjar el territori, conèixer i analitzar la situació de les comarques per a poder invertir els recursos del Patronat de Turisme de manera eficient i efectiva”.

Per la seua banda, l’alcaldessa Analía Juan va agrair la visita de la diputada “perquè en els pobles, sobretot en els més xicotets, valorem i agraïm la proximitat dels nostres representants en institucions públiques com la Diputació i la Generalitat, perquè podem mostrar a peu de terreny la nostra realitat, les nostres necessitats i treballar de manera col·laborativa. Queda molt camí per fer però junts serem capaços d’avançar més ràpid i millor”, va assegurar.

No hay comentarios

Dejar respuesta