Mobilitat sol·licita una subvenció per a l’adquisició d’un bus elèctric per ampliar la línia a Xàtiva

El regidor de Mobilitat en l’Ajuntament de Xàtiva, Miquel Lorente, ha anunciat a DiariDigital.es que «s’ha sol·licitat una subvenció que consisteix en l’adquisició d’un nou autobús per a la ciutat. Concretament, un autobús elèctric amb el que compaginariem l’actual amb una altra línia de bus per millorar el transport públic a la ciutat»

Lorente també ha explicat que s’està treballant en altre pas de vianants elevat entre McDonals i el tanatori «per tal de desaccelerar els vehicles que entren a la ciutat i donar la màxima seguretat a la gent que travessa aquestes vies». Al respecte ha apuntat que «és un espai molt transitat, sobre tot pels més joves on últimament hem tingut algun incident i això no és pot permetre».

En aquest sentit, ha afegit que «tractarem de fer rèpliques d’aquests pas de vianants en altres punts complicats de la ciutat. De moment s’estan estudiant opcions».

El regidor ha insistit en la tasca realitzada en la senyalització horitzonal de la ciutat així com en el mantenient de semàfors. Sobre els semàfors, ha apuntat que «no hi havia contracte i ara hem aconseguit fer un contracte el que suposa una reducció en les despeses i guanyar en qualitat».

D’altra banda, Lorente recorda que «s’han aplicat 57 noves senyals que han afectat a diferents camins de Bixquert i que faciliten l’accés a llocs que en situació d’emergència és molt complicat identificar l’espai. Era un element que calia abordar assumint el compromís de continuar millorant aquest aspecte».

Finalment, ha assegurat que «detectem que hi ha llocs de perill en els accesos als col·legis com en el pont de Beata Inés. Ahí es farà en breu una actuació a l’igual que en la font dels 25 dolls on hi ha una vorera molt menuda que dona accés als centres de l’Attilio i la Inmaculada». A més, ha comentat que també es treballa en la «millora de l’accés en MercaXàtiva on es va a repavimentar l’entrada completant un any d’actuacions a aquest espai».

No hay comentarios

Dejar respuesta