Mireia Vives i Borja estrenen “Línies en el cel elèctric” a Xàtiva

El duet format per Mireia Vives i Borja Penalba presenten el seu segon disc al Festival Música i Lletra el 3 de juny acompanyats d’una banda de luxe.

Mireia Vives i Borja Penalba, duet format al 2015 per aquests musics de reconeguda trajectòria, van assolir un èxit considerable amb el disc “L’amor fora de mapa” (Mésdemil, 2016). L’àlbum, que recollia poemes del llibre homònim de l’escriptor català Roc Casagran. Ara tornen amb cançons pròpies, alguns poemes musicats i una banda formada per Sergi Carós (baix i veu), Oest de Franc (guitarra elèctrica i veu), Iol Cases (bateria)

Presenten a Xàtiva “Línies en el cel elèctric”, un disc que, en paraules dels propis autors “és un conjunt d’illes-cançó, un homenatge als paisatges i a les persones que conformen el nostre univers, una etapa més de la nostra particular Odissea”.

Es tracta d’un disc enregistrat en directe, nu i encarat des de perspectives musicals diverses, en una edició que compta amb les evocadores il·lustracions de la reconeguda Aitana Carrasco.

El 3 de juny, al Gran Teatre de Xàtiva, dins del Festival Música i Lletra, desplegaran el seu directe fresc, indomable, canalla i salvatge, sense pedre la seua arrel intimista nascuda entre els sentiments, la visceralitat escènica i una tècnica vocal i músical que esgarrapa l’ànima de l’espectador fins a introduir-se, per a sempre, sota la seua pell eriçada.

La segona cita al Gran Teatre

Mireia Vives i Borja Penalba actuaran dissabte 3 de juny a les 20;30h amb una entrada de 7€. Els seguiran Sés i Les Kol·lontai (10 de juny) i Albert Pla i Diego Cortés (16 de juny). Es completa el cartell del Festival amb les actuacions a la plaça del Mercat del xativí Carles Vila (8 de juny) i Sílvia Tomàs Trio (15 de juny), a les 21h i l’actuació de la cantautora uruguaiana Inés Saavedra (17 de juny) a la plaça de la Bassa.

El Festival més meridional de la cançó d’autor

El “Festival Música i Lletra. Xàtiva, cançó d’autor” es consolida com el festival més meridional de la paraula cantada. Una cita de referència per a la presentació de nous treballs i propostes que el converteix en un festival estratègic d’especial atenció. La segona edició del festival obre les portes a les actuacions al carrer durant els mesos de maig i juny a la ciutat de Xàtiva.

Per als actes amb entrada al web del Gran Teatre de Xàtiva .http://granteatre.com/musica-i-lletra/
o a la Casa de la joventut els dies laborables de 12h a 14h.

No hay comentarios

Dejar respuesta

diecinueve + diecisiete =