El Ministeri inaugura un altre tram de l’A-33 a la Font de la Figuera

El Ministeri de Foment va inaugurar diendres un altre tram de l’autovia A-33, que permet unir l’A-31 amb l’autovia Almansa-Xàtiva, a l’altura del Centre penintenciari Alicante 2 , i l’enllaç a Fontanars dels Alforins.

Fins aquesta inauguració s’han traslladat diversos representants de l’Ajuntament de la Font de la Figuera, entre ells l’alcalde, Vicent Muñoz, la primera tinent d’alcaldia i dos dels seus regidores. Aprofitant la visita del Delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues i el director general de Carreteres del Ministeri de Foment, Jorge Urrecho i el cap de Demarcació de Carreteres, han volgut transmetre’ls els problemes que encara pateixen les veïnes i veïns de la població a causa de la mala gestió de Foment en diversos assumptes.

El problema més destacat segueix sent el generat pel desviament de les aigües que ha provocat que part de l’aigua que arribava al «Barranc dels Molins» es desvie a una zona de particulars, creant importants dificultats que, sumades a l’arribada de les pluges, poden destruir els seus terrenys, actualment en producció i sense previ avís. Amb l’agreujant que aquesta aigua acabe arribant al túnel del ferrocarril, per la qual cosa no només crearia un problema de seguretat en el mateix, sinó que aquesta aigua acabaria també en el «barranc d’Ernesto», del Gilmartinez.

La Font de la Figuera vol i necessita respostes en forma de solucions, estudiades i raonables. Segons el seu alcalde, «som un poble que ha sofert amb infinitat d’infraestructures que podrien i haurien de beneficiar d’alguna manera a la població i no és així». I segueix, «la senyalística del polígon encara està sense realitzar o les mateixes connexions de fibra òptica podrien arribar per via d’aquestes infraestructures».

«No només es tracta d’ajudar i contribuir al benestar dels pobles, sinó també evitar que provoquen els danys que emergeixen en l’actualitat», i així ho ha traslladat l’alcalde de la Font de la Figuera aquest matí. Demanem, per tant, més solucions i menys inauguracions. No podem estar rebent amb alegria cada quilòmetre que s’inaugure, tipus «Benvingut Mister Marshall» sense que se solucione la problemàtica que aquestes infraestructures generen». A més, Muñoz afirma la falta de previsió de la Delegació de Govern, avisant a l’Ajuntament de La Font de la Figuera d’aquest acte amb molt poca antelació.

No hay comentarios

Dejar respuesta