Més de mil corredors es donen cita en la Mitja Marató de Xàtiva

En el matí de diumenge es va celebrar la XIV edició de la mitja marató de Xàtiva, organitzada pel Club Atletismo Ajos Xàtiva amb la col·laboració del Consell Esportiu Municipal. La prova, que va començar a les 10:00, amb un recorregut total de 21 quilòmetres la va guanyar l’atleta OUAIS ZITANE, del club Mediterra, en un temps d’1 hora i 07 minuts. La primera dona a creuar la línia de meta va ser FATIMA AYACHI, del Serranos Club atletisme, va batre el rècord femení del circuit, amb un temps d’1 hora i 18 minuts. El primer setabense a creuar la línia de meta va ser Javier García Mascarell, que va resoldre el trajecte en 1 hora i 11 minuts.

IMG_4007-w700-h467Aquesta competició, que s’ha consolidat dins del calendari anual d’aquest tipus de proves a la Comunitat Valenciana, va reunir a més de mil atletes. El 20% dels corredors eren de Xàtiva, mentre que el 80% restant provenien de fora de la ciutat. A més, la cursa va comptar amb la col·laboració d’aproximadament 250 voluntaris.

En aquest sentit, el president del club organitzador ha assenyalat que «la participació ha estat semblant a la de l’edició del passat any tancant-se les inscripcions amb 1.094 participants, complint d’aquesta manera l’objectiu de passar de mil corredors».

IMG_4634-w700-h467A més, també va recordar que la cursa va comptar amb la participació de grans figures de l’atletisme i que el ambient de la jornada va ser molt bó, malgrat que va lamentar la falta de públic.

Per la seua banda, el regidor d’Esports en l’Ajuntament de Xàtiva, Pedro Aldavero, realitzava una valoració molt positiva del desenvolupament de la cursa i festejava el fet de que s’haja batut el rècord femení de la prova en dos minuts. Aldavero també va apuntar que «la sensació que ens arriba dels corredors és molt bona».

Consulta ací la CLASSIFICACIÓ GENERAL XIV Mitja Marató Xàtiva 2018

[g-gallery gid=»37082″]

No hay comentarios

Dejar respuesta

6 + 6 =