Més de Mil cinc-cents fallers participen en el Mig Any de Xàtiva

Les comissions celebren el Mig Any Faller a Xàtiva

L’estació d’autobusos de Xàtiva va acollir el dissabte la celebració del Mig Any Faller. A l’acte es donaren cita les comissions falleres de la ciutat que gaudiren d’un sopar i l’actuació posterior de DJs.

La Fallera Major de la ciutat, Patrícia Giner i Montagud, també va participar en l’esdeveniment acompanyada per la seua cort i representants de la Junta Local Fallera de Xàtiva encapçalada, per l’alcalde i president nat, Roger Cerdà, la regidora de falles, Maria Beltran, i la presidenta de la Junta Local Fallera, Cèlia Gorrita.

Gorrita va assegurar “és un acte molt consolidat, ja que es donaren cita més de mil fallers de les diferents comissions de la ciutat que gaudeixen d’un gran ambient. Enguany hem portat WC de luxe mòbils i canviat l’orquestra per Dj’s i crec que ha sigut un encert, els presidents i els fallers ens han felicitat, en el que concerneix les llums i el so, la veritat és que l’ajuntament ens ha ajudat molt. D’altra banda cal millorar el civisme de la gent, però en general a quedat tot molt bé, amb les millores que hem realitzat enguany crec que hem encertat, però continuarem millorant per a les pròximes edicions.”. Al voltant de 1.500 persones, entre falleres i no falleres es donaren cita el dissabte, creant un molt bon ambient de germanor. Enguany s’ha incrementat el nombre d’assistents a aquest esdeveniment en unes dues-centes persones, la qual cosa vol dir que totes les comissions de la ciutat han augmentat el seu cens i això vol dir que les falles de Xàtiva van en augment.

Per amenitzar la nit, van acompanyar els Djs: Sergio Tormo, Dj Lopez, Fran Cabrerizo i Guille Castells.

Amb aquesta activitat comença el compte enrere per a les falles de 2024 que en tan sols sis mesos començaran a ocupar els carrers de la ciutat.

Foto Portada: Estudio Federico. /. Fotos Galería: Carles Segrelles.

No hay comentarios

Dejar respuesta