Més de 500 persones van participar diumenge en la RunCàncer de l’Alcúdia de Crespins

La Junta Local contra el Càncer va aconseguir sumar amb la venda de dorsals un xec  de 2.800 € que es destinarà a la investigació

Més de 500 persones es van reunir el passat diumenge a la plaça Jaume I de l’Alcúdia de Crespins per a participar en la Huitena Edició de la Marxa contra el Càncer ‘RunCàncer’ organitzada per la Junta Local de Contra el Càncer en col·laboració amb el consistori i establiments locals. Gràcies a aquesta gran participació l’entitat va aconseguir sumar, amb la venda de dorsals, un xec de 2.800 euros que anirà destinat directament a l’Aecc per a investigació. Una quantitat que se suma a l’aconseguida per la venda de més de 600 camisetes.

La marxa que va recórrer 4 quilòmetres per diversos vials del municipi va ser un símbol de participació, suport i solidaritat amb les persones i les famílies que pateixen aquesta malaltia.

La presidenta de la Junta Local del Càncer, Marga Torres, ha explicat la satisfacció de la junta “pel resultat final” i ha encomiat “la solidaritat i implicació del nostre poble, ja que tots els fons recollits es destinaran directament a l’Aecc per a investigació”.

Finalment, ha agraït la col·laboració de l’Ajuntament, de Policia Local, de Protecció Civil, així com la dels col·laboradors i voluntaris i de tota la gent del nostre poble i de fora que “ha participat i ha demostrat un gran comportament”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

tres × 2 =