La «Señora de rojo sobre fondo gris» amb José Sacristán esgota les entrades a Xàtiva

L’obra tindrà lloc aquest dijous 18 de novembre a les 20:30 al Gran Teatre

El Gran Teatre ha penjat el cartell de «No hi ha entrades» per a rebre a l’intèrpret madrileny José Sacristán a l’escenari xativí, qui protagonitzarà l’obra «Señora de rojo sobre fondo gris», de Miguel Delibes, aquest dijous 18 de novembre a les 20:30 hores.

El reconegut intèrpret, guanyador d’un Goya a millor actor l’any 2012 i de dos Conchas de Plata a millor actor al Festival Internacional de Cine de Sant Sebastià (1978 i 2012), escenificarà el paper d’un pintor amb molts anys en l’ofici que porta temps sumit en una crisi creativa des que va morir la seua dona de manera imprevista.

L’obra transcorre en l’estiu i tardor de 1975. La filla de tots dos està a la presó per les seues activitats polítiques i és en aquestes dates quan sorgeixen els primers símptomes de la malaltia de la seua mare, que la filla viurà entre reixes. Aquesta obra relata la història d’amor en camí desenfrenat cap a la mort, que ens situa en aquella Espanya amb trets inequívocs, que parla de la felicitat i de la seua pèrdua, i que arriba a la intimitat de cada ésser humà, i a la seua emoció, pel camí recte i simple de la veritat.

La representació tindrà una durada d’al voltant d’hora i mitja i les entrades tenien un preu de 12 euros i 10 euros amb descomptes.

No hay comentarios

Dejar respuesta

ocho − cuatro =